Kiropraktor Damaris

Kiropraktor Damaris-Leigh Lanjopoulos er doktor i kiropraktikk. Hun er andregenerasjons kiropraktor med en lidenskap for å bidra i samfunnet og hjelpe folk til å leve et sunnere, mer naturlig liv. Hun ble første gang introdusert til kiropraktikk i en alder av tre timer, da hun fikk sin første kiropraktiske justering  av sin far.

 

 

Damaris har vokst opp i en kiropraktorfamilie med begge foreldrene som kiropraktorer, og allerede fra ung alder visste Damaris at hun også ønsket å bli kiropraktor. Med en oppvekst i familiepraksisen hadde hun muligheter til å være vitne til at folk fikk bedre helse, naturlig og effektivt.

Gjennom barndommen og inn i hennes collegestudieår, konkurrerte Damaris som en toppidrettsutøver i både svømming og roing. Hun tilskriver mye av suksessen i disse idrettene til kontinuerlig kiropraktisk behandling.

I utdanningsløpet studerte hun ved Grand Valley State University i Grand Rapids, Michigan, USA, og tok Bachelor i helsevitenskap med høyeste utmerkelse. Hun var medlem av Roing team (ro-laget) og Pre-Chiropracticklubben.

Etter å ha oppnådd sin første grad i kiropraktikk, fortsatte Damaris studiene på Life-universitetet i Atlanta, Georgia, USA, og ble uteksaminert med doktorgrad i kiropraktikk (Doctor of Chiropractic) med høyeste utmerkelse. I tiden på Life University, deltok Damaris aktivt i ulike organisasjoner som Activator Technique, Gonstead Technique, og Biogeometric intergration, og var i tillegg med på å grunnlegge universitetskvinners Chiropractic Club.

Dr. Damaris har en lidenskap for å jobbe med mennesker i alle aldre, med spesiell interesse for familier og barn. Hun er sertifisert i kiropraktisk pediatri fra den Academy of Family Practice and Council on Chiropractic Pediatrics (CACCP).

 

 

Dr. Damaris flyttet til Norge i 2010. Her fikk hun muligheten til å starte sin kiropraktorkarriere i Bø i Telemark, og jobbet på The Institute for Human Potential: A 360 Clinic.

I fellesskap med tre andre kiropraktorer, var det mulig for Damaris å utvikle sin lidenskap for å hjelpe mennesker, ved behandling og omsorg på høyt nivå, i Bø og området rundt. I 2013 flyttet Damaris og hennes kjæreste til Vardal, Gjøvik, og trives godt med å være en del av lokalsamfunnet her. Damaris åpnet Lanjopoulos Familiekiropraktikk i april 2013. De første 9 årene lå klinikken i Bjørnsonsgate 8. Nå ligger klinikken lett tilgjengelig i nyoppusset lokale i Parkgata 16.

Som alle kiropraktorer i Norge er hun autorisert via Statens Autorisasjonskontor for Helsepersonell.

 

 

 

 

Besøksadresse

Parkgata 16, 2815 Gjøvik.

Telefon: 46658774
E-post: post@familiekiropraktikk.no

© 2015 Lanjopoulos familiekiropraktikk. All rights reserved.