Fornøyde Kunder

Leon

Det er første gang jeg har benyttet meg av en kiropraktor. Dette har vært en absolutt nyttig opplevelse og riktig valg. Jeg har fått ordene på flere skader som jeg har slitt med i mange år og har trodd at det har handlet om muskel og sener! Jeg opplever høy grad av ryddighet, og god profesjonalitet av Damaris, samtig som hun virker imøtekommende og rolig.

Elfrid

Siden Elfrid har vært under regelmessig justering har hun kjente mindre smerter, bedre syn på livet, mer optimisme, bedre bevegelse, forbedret tålmodighet, større følelse av velvære, økt fleksibilitet, og klarhet i tankene.

Ann

Jeg har hatt positiv, men begrenset erfaring med kiropraktikk fra før, men har nå mer forståelse for den helhetlige effekten av kiropraktikk. Siden jeg har vært under regelmessig kiropraktikkjustering har jeg kjente mindre smerter, har hatt mer energi, forbedring av kroppens funksjoner, bedre bevegelse, mindre stress, større følelse av velvære og økt fleksibilitet. Under regelmessig justering virket det som om immunforsvaret fungerer bedre. Før fikk jeg lettere infeksjoner fra  sønnen min, men i høst har jeg ikke vært syk. Jeg har ikke vært forkjølet eller syk siden hun startet regelmessig kiropraktikkjustering Generelt har jeg mer energi og merker det godt når jeg er ute og går eller trener.

Mari

Jeg har slitt med ryggsmerter i lang tid. Men siden jeg begynte med regelmessig kiropraktikkbehandling har smertene vært nesten borte. Jeg kjenner at jeg har bedre fordøyelse. Ellers kjenner jeg ikke til stivhet eller smerter i skuldrene eller nakken, som før.

Matilde

Allerede etter første konsultasjon hadde min datter (3mnd.) betydelig mindre magesmerter. Nå skriker hun mindre, og sover litt på dagtid noe hun ikke gjorde før. Hun er også lettere å legge på kvelden, men kan våkne flere ganger om natta. Etter at vi begynte hos kiropraktor, har avføringen endret seg, og Matilde har begynt å legge på seg. Nå virker det som om hun tar til seg maten.

Harold

Jeg begynte med kiropraktikkbehandling pga vondt i nakken og korsryggen. Siden jeg begynte hos Damaris har jeg hatt mindre smerter og har kjent økt energi og økt pågangsmot. Jeg har også merket forbedring med bedre fordøyelsefunksjon og økt arbeidskapasitet. Med økte energinivå har jeg kjent at det har blitt lettere å ta tak i oppgaver og har hatt mer overskudd og arbeidslyst.

Tove

Jeg begynte med kiropraktikkbehandling pga smerter i nakken, venstre arm/hånd, og korsryggen. Siden jeg begynte med behandling har jeg hatt redusert smerteopplevelse, særlig venstre arm/hånd og nakkesmerter, særlig i forbindelse med pc-bruk. I tillegg har jeg opplevd bedre bevegelight, mindre spenning i bryst, og bedre/lettere å puste. Jeg føler meg lettere i kroppen og mer opplagt. God kroppsfølelse generelt.

Jeg har fått en absolutt mer utvidet forståelse av kiropraktikk, noe som er mer enn en metode som "å få orden på ryggen". Den største "oppdagelsen" er knyttet til at det er metode som arbeider med nervesystemet-, mer enn muskler og skjelett. Min erfaring er at jeg har fått en bedre flyt i hverdagen med en generel bedret kroppsfunksjon.

Unni

Den største fordelen for meg er at jeg er blitt roligere og føler meg mere i balanse. Jeg føler det er lettere å bevege kroppen min og jeg har mindre smerter. Før hadde jeg mye problemer med å løfte armene og slet med vondt i skuldrene, men nå har jeg mye mindre smerter og bedre bevegelse. Ryggen og nakken min føles også bedre. Nakken er mer bevegelig. Jeg merker godt at jeg har fått mere energi. Jeg føler at jeg har fått mere overskudd til trening, være sammen med folk og å gjøre husarbeid hjemme.

Renate

Jeg begynte å få behandling av Damaris Lanjopoulos i mai 2013 og får nå behandlinger ca 2-3 ganger i måneden.

Jeg har tidligere fått behandling av kiropraktorer mens jeg bodde i Australia og gikk gravid med mitt førstebarn. Jeg har også fått behandling hos en lokal kiropraktor i Gjøvik kort tid etter at jeg fødte mitt andre barn, men var ikke helt fornøyd med tilnærmingen denne personen hadde. Da jeg hørte at Dr Damaris hadde åpnet en klinikk på Gjøvik og hadde spesialisert seg på gravide og barn var jeg ikke i tvil, og bestilte time.

Jeg opplever at Damaris har en helhetlig tilnærming. Hun gir forebyggende behandling til hele min familie, altså mann og to barn. Vår eldste sønn på snart 2 år har fått behandling i snart 4 måneder. Jeg mistenkte at han muligens hadde låsninger i nakken da han var baby, for han snudde ikke på hodet når han sov og begynte etter hvert å få et flatt bakhode. Jeg snakket med den lokale helsestasjonen om dette, men de mente at det ikke var noe å bekymre seg over. Etter at han ble undersøkt av Damaris har det vist seg at han har stramninger i nakken. Jeg angrer nå på at jeg ikke fikk han undersøkt da han var en baby.

Vårt yngste barn på 9 måneder har fått behandling fra han var ca 6 uker. Jeg opplevde at han ikke hadde så ofte avføring og strevde litt og hadde ubehag de dagene han trengte å få ut avføringen. Han fikk på denne tiden kun brystmelk. Etter kun to behandlinger hos Damaris så klarte han å få ut avføringen mye lettere og det kom oftere enn før og han strevde ikke så mye. Jeg syntes det også var en trygghet å la Damaris få undersøke han for å se om det var noen låsninger i nakken og ryggen. Han får fremdeles behandlinger hos Damaris de gangene jeg er der for å få behandling, men dette er kun forebyggende.

Som tidligere nevnt fikk jeg forebyggende behandling av kiropraktor under mitt første svangerskap, men pga flytting oppsøkte jeg ikke kiropraktor under mitt andre svangerskap. Jeg opplevde ingen problemer under mitt første svangerskap, men hadde det dessverre ikke så problemfritt under mitt andre svangerskap og opplevde mye hofte-og ryggproblemer. Jeg undrer nå om hva som kunne vært unngått dersom jeg hadde oppsøkt kiropraktor før og under den andre graviditeten.

Både min mann og jeg kan på det varmeste anbefale å bli undersøkt av en kiropraktor. Vi tror at alle mennesker, både små og store, vil ha store fordeler av å få ryggraden undersøkt så tidlig som mulig for å forebygge eventuelle feilstillinger i nakke og rygg. Vi føler oss trygge på at våre barn får den beste behandlingen og at dette er med på å gi dem en god start på livet og oppveksten. 
 

anonymt

Jeg begynte med kiropraktikkbehandling pga problemer med ryggen. Jeg har blitt veldig bra under kiropraktisk behandling og føler at jeg har blitt tatt være på av dyktige folk. Jeg har allerede anbefalt denne type av behandling til flere som jeg kjenner.

anonymt

Jeg hadde sterk hodepine og ryggsmerter, men ble av min familie anbefalt kiropraktikkbehandling. Jeg fikk en avslappende opplevelse av dette, og anbefaler derfor denne behandlinger til alle. 

Besøksadresse

Bjørnsonsgate 8 2821 Gjøvik

Telefon: 46658774
E-post: post@familiekiropraktikk.no

© 2015 Lanjopoulos familiekiropraktikk. All rights reserved.