Fornøyde Kunder

Elfrid

Siden Elfrid har vært under regelmessig justering har hun kjente mindre smerte, bedre syn på livet, mer optimisme, bedre bevegelse, forbedret tålmodighet, større følelse av velvære, økt fleksibilitet, og klarhet i tankene.

Ann

Jeg har hatt positiv, men begrenset erfaring med kiropraktikk fra før, men har mer forståelse for den helhetlige effekten av kiropraktikk. Siden hun har vært under regelmessig kiropraktikk justering har hun kjente mindre smerte, mer energi, forbedring av kroppens funksjoner, bedre bevegelse, mindre stress, større følelse av velvære og økt fleksibilitet. Under regelmessig justering har det virker som immunforsvaret fungerer bedre. Før fikk hun alt som sønnen sin hadde av sykdom, men har ikke vært syk i høst. Hun har ikke vært forkjølet eller syk siden hun startet regelmessig kiropraktikk justering Generelt har hun mer energi og merker det godt når hun er ute og går eller trener.

Mari

Ryggsmerter jeg har slite med for lenge er nesten borte, jeg kjenne bedre fordøyelse og stivhet og vondt i nakke og høyre skulder er borte.

Matilde

Det virker som om Matilde har mindre (mage) smerter. Hun skriker mindre, og sover nå litt på dagtid. Hun er lettere å legge på kvelden, men våkner flere ganger om natta. Etter at vi begynt hos kiropraktor, har avføringen endret seg, og Matilde har begynt å legge på seg. Tidligere gikk alt rett i gjennom nå virker det som om hun tar til seg maten.

Harold

Han har kjente økt energi og økt pågangsmot. Han har også merket forbedring med bedre fordøyelse funksjon og økt arbeidskapasitet. Med energinivå har han kjente det har blitt lettere å ta tak i oppgaver og har hatt mer overskudd og arbeidslyst.

Tove

Bedre bevegelighet, åpnerne brys, bedre/lettere å puste. Føler meg uthelt og lett. Redusert smerte, særlig venstre arm/hånd og nakkesmerte særlig forbindelse med pc bruk er betydelig redusert. Det må var den generelle "letthetsfølelsen" som påvirker alle gjør mål. Føler meg mer opplagt. God kroppsfølelse generelt.

Absolutt en utvidet forståelse av kiropraktikk som noe mer enn en metode for "å få orden på ryggen". Den største "oppdagelse" er knyttet til at det er metode som arbeider med nervesystemet – mer enn muskler og skjellet. Derfor en god erfaring å oppleve at en kan få bedre flyt og generell kroppsfunksjon.

Unni

Den største fordelen for meg er at jeg er blitt rolige og føler meg mere i balanse og at jeg ser alt mye klarere. At kroppen er mere bevegelse og mindre smerter. Jeg har ikke problemer med å løfte armene. Ikke vondt i skuldrene. Rygge og nakke føles bedre. Nakke er mere bevegelig. Jeg merker godt at jeg har fått mere energi. Føler jeg har fått mere overskudd til forskjellige ting uten om jobb. Trening, samme med folk, gjøre arbeid hjemme.

Renate

Jeg begynte å få behandling av Damaris Lanjopoulos i mai 2013 og får nå behandlinger ca 2-3 ganger i måneden.

Jeg har tidligere fått behandling av kiropraktorer mens jeg bodde i Australia og gikk gravid med mitt første barn og også av en lokal kiropraktor i Gjøvik kort tid etter at jeg fødte mitt andre barn, men var ikke helt fornøyd med tilnærmingen denne personen hadde. Da jeg hørte at Dr Damaris hadde åpnet en klinikk på Gjøvik og hadde spesialisert seg på gravide og barn var jeg ikke i tvil og bestilte time.

Jeg opplever at Damaris har en helhetlig tilnærming. Hun behandler og forebygger hele min familie, altså mann og to barn. Vår eldste sønn på snart 2 år har fått behandling i snart 4 måneder. Jeg mistenkte at han muligens hadde låsninger i nakken da han var baby, for han snudde ikke på hodet når han sov og begynte etter hvert å få et flatt bakhode. Jeg snakket med den lokale helsestasjonen om dette, men de mente at det ikke var noe å bekymre seg over. Etter at han ble undersøkt av Damaris har det vist seg at han har stramninger i nakken. Jeg angrer nå på at jeg ikke fikk han undersøkt når han var en baby.

Vårt yngste barn på 9 måneder har fått behandling fra han var ca 6 uker. Jeg opplevde at han ikke hadde så ofte avføring og strevde litt og hadde ubehag de dagene han trengte å få ut avføringen. Han fikk på denne tiden kun brystmelk. Etter kun to behandlinger hos Damaris så klarte han å få ut avføringen mye lettere og det kom oftere enn før og han strevde ikke så mye. Jeg syntes det også var en trygghet å la Damaris få undersøke han for å se om det var noen låsninger i nakken og ryggen. Han får fremdeles behandlinger hos Damaris de gangene jeg er der for å få behandling, men dette er kun forebyggende.

Som tidligere nevnt fikk jeg behandling av kiropraktor under mitt første svangerskap, men pga flytting oppsøkte jeg ikke kiropraktor under mitt andre svangerskap. Jeg opplevde ingen problemer under mitt første svangerskap, men hadde det dessverre ikke så problemfritt under mitt andre svangerskap og opplevde mye hofte og ryggproblemer. Jeg undrer nå om hva som kunne vært unngått dersom jeg hadde oppsøkt kiropraktor før og under den andre graviditeten.

Både min mann og jeg kan på det varmeste anbefale å bli undersøkt av en kiropraktor. Vi tror at alle mennesker, både små og store, vil ha store fordeler av å få ryggraden undersøkt så tidlig som mulig for å forebygge eventuelle feilstillinger i nakke og rygg. Vi føler oss trygge på at våre barn får den beste behandlingen og at dette er med på å gi dem en god start på livet og oppveksten. 
 

anonymt

Begynt med kiropraktisk behandling pga problemer med ryggen. Har blitt veldig bra under kiropraktisk behandling. Føler at jeg blir tatt være på av dyktige folk. Ja, jeg har allerede anbefalt til flere som jeg kjenner.

anonymt

Ble anbefalt av familie and sterk hodepine og rygge smerter. Opplevelsen med kiropraktikk har blitt avslappende og jeg anbefaler kiropraktikk til alle.

Besøksadresse

Bjørnsonsgate 8 2821 Gjøvik

Telefon: 466 58 774
E-post: post@familiekiropraktikk.no

© 2015 Lanjopoulos familiekiropraktikk. All rights reserved.