Kiropraktor

Dr. Damaris

 

Dsc 0703Kiropraktor Damaris-Leigh Lanjopoulos er doktor i kiropraktikk. Hun er andregenerasjons kiropraktor med en lidenskap for å bidra i samfunnet og hjelpe folk til å leve et sunnere, mer naturlig liv. Kiropraktor Damaris-Leigh Lanjopoulos ble første gang introdusert til kiropraktikk i en alder av tre timer, da hun fikk sin første kiropraktiske justering  av sin far.

Damaris har vokst opp i en kiropraktorfamilie med begge foreldrene som kiropraktorer, og allerede fra ung alder visste Damaris at hun også ønsket å bli kiropraktor. Med en oppvekst i familiepraksisen hadde hun muligheter til å være vitne til at folk fikk bedre helse, naturlig og effektivt.

Gjennom barndommen og inn i hennes collegestudieår, konkurrerte Damaris som en toppidrettsutøver i både svømming og roing. Hun tilskriver mye av hennes suksess i disse idrettene til kontinuerlig kiropraktisk behandling.

 

En solid utdannelse

I utdanningsløpet studerte hun ved Grand Valley State University i Grand Rapids, Michigan, USA, og tok Bachelor i helsevitenskap med «laud». Hun var medlem av Roing team (ro-laget) og Pre-Chiropracticklubben.

Etter å ha oppnådd sin første grad i kiropraktikk, fortsatte Damaris studiene på Life-universitetet i Atlanta, Georgia, USA, og ble uteksaminert med doktorgrad i kiropraktikk (Doctor of Chiropractic) med «laud». I tiden på Life University, deltok Damaris aktivt i ulike organisasjoner som Activator Technique, Gonstead Technique, og Biogeometric intergration, og var i tillegg med på å grunnlegge universitetskvinners Chiropractic Club.


En forflytting til Europa

Dsc 0688Kiropraktor Damaris flyttet til Norge i 2010. Her fikk hun muligheten til å starte sin kiropraktorkarriere i Bø i Telemark, og jobbe på The Institute for Human Potential: A 360 Clinic.

I fellesskap med tre andre kiropraktorer, var det mulig for Damaris å utvikle sin lidenskap for å hjelpe mennesker, ved behandling og omsorg på høyt nivå i Bø og området rundt. I 2013 flyttet Damaris og hennes kjæreste til Vardal, Gjøvik og trives godt med å bli kjent med og bli en del av lokalsamfunnet her.

Dr. Damaris har en lidenskap for å jobbe med mennesker i alle aldre, med spesiell interesse for familier og barn. Hun er sertifisert i kiropraktisk pediatri fra den Academy of Family Practice and Council on Chiropractic Pediatrics (CACCP) og ser frem til å motta diplomet i Chiropractic Pediatrics.

En ressurs i lokalsamfunnetDsc 0763

Dr. Damaris spesialiserte seg på Activator- og Gonstead- teknikker og er fokusert på å arbeide med sine pasienter og yte det beste ut i fra hennes kompetanse.

Dr. Damaris åpnet Lanjopoulos Familiekiropraktikk i april 2013, som en ressurs for helse og velvære i lokalsamfunnet. Damaris fokuserer på å levere eksepsjonell kiropraktisk behandling og å overgå forventningene til sine pasienter.

Besøksadresse

Bjørnsonsgate 8, 2821 Gjøvik.

Telefon: 46658774
E-post: post@familiekiropraktikk.no

© 2015 Lanjopoulos familiekiropraktikk. All rights reserved.