Kiropraktor Damaris

Kiropraktor Damaris-Leigh Lanjopoulos er doktor i kiropraktikk. Hun er andregenerasjons kiropraktor med en lidenskap for å bidra i samfunnet og hjelpe folk til å leve et sunnere, mer naturlig liv.

Lanjopoulos Familiekiropraktikk ble stiftet i Bø i Telemark i 2011 og åpnet avdeling på Gjøvik i 2013.  

 Kiropraktor Damaris-Leigh Lanjopoulos er doktor i kiropraktikk med spesialisering i behandling og oppfølging av gravide og barn. Begge foreldrene til Damaris er kiropraktorer, og kun tre timer gammel fikk hun sin første kiropraktiske justering av faren. I familiepraksisen opplevde hun som barn at pasientene fikk bedre helse, både naturlig og effektivt gjennom kiropraktikk. Lidenskapen for å bidra i samfunnet og hjelpe folk til et sunnere, mer naturlig liv har fulgt henne siden.

 Damaris utdannet seg til doktor i kiropraktikk på Life University i Atlanta, USA i 2010, og tok siden etterutdanning i behandling av gravide og barn ved Academy og Family Practice and Council on Chiropractic Pediatrics (CACCP).

 Hun har et brennende engasjement for å hjelpe sine medmennesker, og spesielt for å gi de minste en god start på livet. Som mor selv vet hun hvor viktig det er med god, fungerende helse for å stå godt i en travle perioder i småbarnsfamilien.

Som alle kiropraktorer i Norge er hun autorisert via Statens Autorisasjonskontor for Helsepersonell.